ΕΣΠΑ

Ημέρα Καριέρας 2012

Στα πλαίσια των προσπαθειών για αμεσότερη προσέγγιση αποφοίτων – τελειοφοίτων και επιχειρήσεων, η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης τουΑ.Τ.Ε.Ι.-Θ. διοργανώνουν «Ημέρα Καριέρας 2012» την Τετάρτη, 23 Μαΐου του 2012 στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN στη Θεσσαλονίκη (οδός Mοναστηρίου 8).

Ώρες διεξαγωγής της εκδήλωσης: 9.00 έως 18.00

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες έγκριτων εισηγητών και παρουσιάσεις των επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος στην Ημέρα Καριέρας. Τα παραπάνω αποτελούν θεματικά πεδία στα οποία θα μπορούσε να λάβει μέρος κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση.

Συγχρόνως σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα, θα δοθεί η ευκαιρία σε εκπροσώπους των επιχειρήσεων και γενικότερα της αγοράς εργασίας να γνωριστούν με τελειοφοίτους και πτυχιούχους του Ιδρύματος με κύριο στόχο τη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής για μία περαιτέρω επικοινωνία, που θα ωφελήσει και τα δύο μέρη. Σε ειδικά stands, στελέχη των συμμετεχόντων επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα συνομιλίας και γνωριμίας με πτυχιούχους και

τελειοφοίτους όλων των Τμημάτων του Α.Τ.Ε.Ι.-Θ. που ενδιαφέρονται για αναζήτηση θέσης εργασίας άμεσα ή στο εγγύς μέλλον, μέσω βιογραφικού σημειώματος και προσωπικής συνέντευξης.

Θεωρούμε ότι η συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων (επιχειρήσεων και πτυχιούχων/τελειοφοίτων) θα συμβάλλει θετικά στην κοινή προσπάθεια όλων μας για την καθιέρωση θεσμών αξιοκρατικής επιλογής προσωπικού – στελέχωσης επιχειρήσεων αλλά και στην προσπάθεια αντιμετώπισης των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στον ελλαδικό επαγγελματικό χώρο, μέσω ανάπτυξης ορθών διαύλων επικοινωνίας και ανταλλαγής καλών πρακτικών.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις επιχειρήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και υποβάλλονται ηλεκτρονικά εδώ έως 15 Απριλίου 2012.

Για πτυχιούχους/τελειόφοιτους οι ημερομηνίες για την υποβολή συμμετοχών θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Για πληροφορίες – διευκρινίσεις απευθυνθείτε στην κα. Μαρία Ιωαννίδου, στέλεχος Γραφείου Διασύνδεσης Α.Τ.Ε.Ι.-Θ., στο τηλέφωνο 2310 013721 καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Το δελτίο τύπου είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο: Δελτίο Τύπου – Ημέρα Καριέρας 2012.

Γράψτε ένα σχόλιο