ΕΣΠΑ

Οριστικά-Τελικά αποτελέσματα επιλογής φοιτητών σε Θέσεις Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ Χειμερινού Εξαμήνου 2020 – 2021 Δι.Πα.Ε. – Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη του Δι.Πα.Ε.

  • Αρχική
  • Γενικές Ανακοινώσεις
  • Οριστικά-Τελικά αποτελέσματα επιλογής φοιτητών σε Θέσεις Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ Χειμερινού Εξαμήνου 2020 – 2021 Δι.Πα.Ε. – Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη του Δι.Πα.Ε.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ λαμβάνοντας υπόψη, (α) τον έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών εγγράφων επιλογής των φοιτητών, για εκπόνηση της Πρακτικής τους Άσκησης το Χειμερινό Εξάμηνο 2020 – 2021 από τα μέλη των Τριμελών Επιτροπών Πρακτικής Άσκησης των Τμημάτων Δι.Πα.Ε., (β) ότι οι φοιτητές πληρούν τις προϋποθέσεις για Πρακτική Άσκηση και (γ) ο αριθμός των αιτήσεων για πρακτική άσκηση μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ δεν υπερβαίνει τον αριθμό των εγκεκριμένων θέσεων, ανακοινώνει τους οριστικούς πίνακες κατάταξης επιλογής των φοιτητών των κάτωθι Τμημάτων του Δι.Πα.Ε. της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, που πρόκειται να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση το Χειμερινό Εξάμηνο 2020 – 2021 μέσω της πράξης «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης», με MIS_5032657, ΕΣΠΑ 2014-2020.
Πατήστε τον κάτωθι σύνδεσμο για τα οριστικά αποτελέσματα:
1. Τεχνολόγων Γεωπόνων
2. Αισθητικής & Κοσμητολογίας
3. Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ
4. Διοίκησης Επιχειρήσεων
5. Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ
6. Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής
7. Νοσηλευτικής
8. Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
9. Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ
10. Τεχνολογίας Τροφίμων
11. Φυσικοθεραπείας
12. Μηχανολόγων Οχημάτων ΤΕ

Αναφορικά με τα οριστικά αποτελέσματα πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ των υπόλοιπων Τμημάτων, θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Γραφείου ΕΣΠΑ τις επόμενες μέρες.

Γράψτε ένα σχόλιο