Μετρό και Επιχειρηματικότητα, ένα βήμα πιο κοντά

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, μαζί με τις συνεργαζόμενες πράξεις Γραφείο Διασύνδεσης, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με την Αττικό Μετρό Α.Ε., διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: "Μετρό και Επιχειρηματικότητα, ένα βήμα πιο κοντά".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 και ώρα 9:30π.μ. στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Θα ακολουθήσει τεχνική επίσκεψη στους σταθμούς κατασκευής του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμο εντός των επόμενων ημερών.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 - 2013

Καινοτομικές Προτάσεις και Επιχειρηματικές Ιδέες των φοιτητών του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

2012-imer-oct Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Καινοτομικές Προτάσεις και Επιχειρηματικές Ιδέες των φοιτητών του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.-Θ.)» που διοργάνωσε η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας υπό την αιγίδα της Δ.Α.ΣΤΑ. του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 και ώρες 5-9 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης: Εθνικής Αμύνης 27.

Read more...

Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης - Τμήμα Πληροφορικής

τμήμα πληροφορικήςΗ Ημερίδα Παρουσίασης Εταιριών Πληροφορικής που Προσφέρουν Θέσεις Πρακτικής Άσκησης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο, όπου: 

 

  • • Θα γίνει Ενημέρωση για το διαδικαστικό μέρος της Πρακτικής Άσκησης.
  • • Θα ακολουθήσει Παρουσίαση των Εταιριών Πληροφορικής που Προσφέρουν Θέσεις Πρακτικής Άσκησης.


Μετά την παρουσίαση των εταιριών θα ακολουθήσει coffee-break, όπου οι φοιτητές μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους των εταιρειών.

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις Εκδηλώσεις - Ημερίδες